Stansning & Automatstansning

I vår maskinpark utför vi effektiv samt lönsam stansning och automatstansning. Vår stansavdelning består av 2 generationer Finnpower stansautomater med höglager för obemannad körning där vi stansar upp till 5 mm tjocklek i de flesta förekommande material. Gröne plåt kör vi i någon av våra laserskärmaskiner.

FinnPower SG 6-V12

I augusti 2007 installerade vi en FinnPower SG 6-V12 som är en av marknadens snabbaste stansautomater. Denna stans- och klippcell är utrustad med höglager och portalrobot för extra lång obemannad körning. Maskinen öppnar nya möjligheter och ger ett kapacitetstillskott så vi står väl rustade att uppfylla Era förväntningar på oss som medleverantör.

Våra tjänster

Vi utför stansning som automatstansning, kantpressning, manuell och robotbockning, laserskärning, manuell och robotsvetsning samt montering av plåt. Vår svetsavdelning bemannas av yrkesarbetare som till sin hjälp har ett antal svetsrobotar för större serier.

Stansning av hög kvalité

I vår maskinpark arbetar vi ständigt med vår målsättning att utföra alla arbeten av hög kvalité med snabba leveranser och med 100% leveranssäkerhet.  Vi arbetar tillsammans med dig som kund för att optimera tillverkningsmetoder – på så sätt uppnår vi rätt pris till dig som kund.

Alvesta 3 Plåt – i framkant inom teknologin

Genom vår långa erfarenhet kring stansning och automatstansning utför vi effektiva och lönsamma arbeten för ditt företag. Vi är din medleverantör som erbjuder effektiva helhetslösningar inom metallarbeten. Vår svetsavdelning hjälper dig från idé till färdig produkt inom stansning och automatstansning. Maskinparken har en hög tekniknivå och är ytterst flexibel då vi alltid strävar efter att ligga i framkant inom teknologin.

Kontakta oss för en offert

Välkommen att kontakta oss så lämnar vi en offert på en önskad stansning. Vi svarar även på dina frågor kring stansning och automatstansning.